27 sept 2010

Convoquen ASAMBLEA DEL PARQUE el martes 28 de septiembre a las 20:00 h. en la plaza Vieja del Parque

COMUNICAT DE PREMSA
Grup promotor ASSEMBLEA DEL PARC
27 DE SETEMBRE DE 2010
“Convoquem una Assemblea del Parc per reivindicar que tots el treballs del barri, siguen per al barri; i exigint un ingrés digne per a tots i totes”
Dimarts 28 de setembre a les 20:00 hores el grup promotor de l’ASSEMBLEA DEL PARC convoca una assemblea en la plaça Vella de la població.
L’objectiu de l’Assemblea és reivindicar, d’una banda, que tots els treballs del Parc, siguen per al Parc, i, d’una altra banda, que es garantitze un ingrés digne a tots els ciutadans que no cobren res o cobren per baix del Salari Mínim Interprofessional.
Membres del grup promotor expliquen que “Amb les xifres de desocupació, al voltant d’un 40%, i de pobresa, més del 90%, existents en el Parc, volem que l’Ajuntament garantisca que els treballs que es contracten en el Parc queden reservats per a la gent del Parc, mitjançant una borsa pública de treball que siga gestionada pel consistori i les oganitzacions socials del poble. D’altra banda, volem que el govern municipal s’implique fermament en la defensa dels drets socials dels ciutadans i que garantisca un ingrés mínim digne a tots aquells que o bé no cobren res o bé cobren per baix del salari mínim interprofessional. No demanem que els diners isquen de les arques municipals, sinó que l’Ajuntament com institució més pròxima als ciutadans es comprometa i garantisca aquests objectius que en uns moments de greu crisi social i econòmica considerem que són absolutament imprescindibles”.
Finalment les mateixes veus destacaren que “El retall dels drets socials i les políques que tenen per objectiu fer pagar la crisi als sectors més desfavorits, està portant la societat a una fractura social sense precedents amb dramàtiques i imprevissibles conseqüències. Creiem que això ha de canviar i només amb la creació de pols de poder comunitari i popular és possible això. Creiem que són els ciutadans els qui han de ser protagonistes del seu propi futur i dur des del carrer a les institucions alternatives racionals, com les que proposem, mitjançant la participació i l’auto-organització”.
CITA: ASSEMBLEA DEL PARC, DIA 28/09, 20:00 H. Plaça Vella del Parc-Alfafar.

No hay comentarios: