27 sept 2010

"Exigimos el pago de la deuda social al Ayuntamiento y la Generalitat", concentraciones en la plaza Vieja martes 28 a las 11:00 h. y plaza Ayuntamiento de Alfafar a las 12:00 h.

COMUNICAT DE PREMSA
KOORDINADORA DE KOL·LECTIUS DEL PARK
27 DE SETEMBRE DE 2010
“Exigim el pagament inmediat del deutes socials pendents per part de la Generalitat i l’Ajuntament d’Alfafar”
La Koordinadora de Kol·lectius convoca per a demà 28 de setembre a les 11:00 h. una acció que concentrarà en la plaça Vella del Parc els afectats de diferents iniciatives socials i els seus treballadors, que porten més de 3 mesos sense percebre els seus salaris, per causa que l’Ajuntament d’Alfafar i la Generalitat Valenciana endarrerixen els pagaments pendents als centres i programes socials establerts en la població. L’acció reivindicativa convocada per la Koordinadora continuarà a les 12:00 h., en la plaça de l’Ajuntament d’Alfafar, on es reivindicarà davant el govern municipal que es donen solucions inmediates pagant el deute municipal, així com intervenint l’Ajuntament davant la Generalitat perquè també s’ordene el pagament inmediat del seu deute.
Representants de la Koordinadora i dels centres afectats per l’impagament han explicat que “En un moments de profunda crisi econòmica i socials, que en el Parc té conseqüències especialment dramàtiques, el fet que es produisca una situació d’impagament per part de les institucions és especialment greu, posant en perill la continuïtat dels programes i centres socials existents. Això suposa, sense dubte, un atac als drets socials dels ciutadans”.
En un altre moment, els treballadors d’alguns dels centres i programes afectats explicaven “Portem tres mesos sense cobrar i mantenint, però, els centres i programes oberts i en funcionament, perquè creiem que el Parc necessita dels mateixos i que els drets socials no poden ser ofegats per una marejada d’indiferència institucional. Però hui estem disposats a dir que ja n’hi ha prou. Exigim l’inmediat pagament del deute social pendent de l’Ajuntament i de la Generalitat”.
CITES: CONCENTRACIÓ DIA 28/09: 11:00 h. Plaça Vella del Parc i 12:00 h. Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar.

No hay comentarios: